Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Wednesday, 8 February 2012

LOL Aje : Berapa Banyak Masa Diperlukan untuk Menikmati Sebuah Game?

Posted by serenity9260 On 16:32 2 comments

Mula2 pandang macam tak paham tapi rasanya betul kot apa yang gambar ni cuba sampaikan.

LOL Aje : Apa Status2 Media Sosial Ni Kalau Makan Donat

Posted by serenity9260 On 16:29 1 comment


Makin banyak media sosial yang ada sekarang dan banyak yang kononnya ada fungsi yang tersendiri,(aku rasa sama je) sampai status nak makan donat pon lain2

LOL Aje : Leggings Anatomi

Posted by serenity9260 On 16:25 No comments

Kepada peminat2 leggings dan skinny tu,terutamanya perempuan,kalau suka sangat nak tunjuk bentuk kaki korang tu,pekata pakai je seluar ni,boleh la kata yang kaki korang ni kaki atlit ye tak?

Cool Aje : Casing iPhone Keras Diuji Sebagai Bola Hoki Ais(Video)

Posted by serenity9260 On 16:22 1 comment


Kepada mereka2 yang kerap dan gemar membaling iPhone korang ala2 handset 3310 tu lepas ni boleh la try dapatkan case ni sebagai casing korang supaya korang boleh membenjolkan kepala mana2 anjing yang menyakitkan hati kat depan mata korang,ahaha

Wednesday, 1 February 2012

Cool Aje : Pokemon Fighting Version(Video)

Posted by serenity9260 On 06:29 1 comment


Mungkin korang dah bosan dengan game Pokemon yang asyik sama dan kena tunggu turn baru nak serang.Apa kata korang try game ni?Peh,Street Fighter beb,best!



Komen : Camni baru ada semangat nak main Pokemon!

Info Aje : Demo Rupa Matahari Selepas Ia Mati

Posted by serenity9260 On 06:16 1 comment

Nasa ada buat beberapa simulasi yang memang menakutkan sedikit sejak kebelakangan ni macam bumi ditelan Black Hole,galaksi kita berlanggar dengan galaksi lain.Kali ni,Nasa tunjukkan bagaimana rupa Matahari selepas ia mati
Link asal

Info Aje : Samsung Galaxy S3 Ditunda Jualan Pada Sesi 2012

Posted by serenity9260 On 06:09 1 comment



Untuk peminat2 Android,salah satu siri smartphone Android yang paling best dalam list korang mesti lah siri Samsung Galaxy S.Akhirnya,Samsung Galaxy S bakal memasuki generasi ketiga,namun sesi demonstrasi smartphone ni ditunda,mungkin sebab nak keluar sama2 dengan pesaing dia kot,iPhone 5.Siapa menang agaknya?Place your bet,gentlemen,haha

Link asal

Cool Aje : Blackberry Candy Bar,Blackberry London

Posted by serenity9260 On 06:04 1 comment



Pencabar terulung iPhone,Blackberry kini muncul dengan Blackberry London,berbentuk model candy bar.Agak jarang nak lihat Blackberry nak keluarkan smartphone berbentuk candy bar macam handphone2 lain.Rasanya mesti cool ekk??


Artikel asal


Komen : Blackberry atau RIM berada di tempat kedua selepas iPhone dalam carta jumlah jualan keseluruhan handphone di seluruh dunia.Ramai giler ekk pakai BB ni?

Cool Aje : Tablet Pertama Linux

Posted by serenity9260 On 05:58 1 comment


Nampaknya Linux pun nak cuba buat smartphone diorang sendiri dengan cubaan pertama mencipta tablet Linux yang diberi nama Spark.Mendapat sambutan yang baik daripada internet mungkin satu berita baik untuk Linux meneruskan legasi mereka sebagai pembina OS percuma yang terkenal di dunia.Aku sebenarnya tak taw apa yang power tentang Linux ni dan tak berani nak try sebab takde game yang dalam requirement dia ada tulis Linux,hehe
artikel asal

LOL Aje : Rupa Burung2 Selepas Korang Habis Main Game Angry Bird

Posted by serenity9260 On 05:53 1 comment

Ada lagi ke orang main Angry Bird ni?Kat tempat aku sekarang banyak orang main Ninjump,haha.Tapi merasakan still ramai yang main game ni,jom tengok apa jadi kat burung2 ni selepas dibaling oleh korang sebab tak puas hati kat babi kaler hijau,haha

Link asal