Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 28 May 2011

Tengok Youtube Guna Opera Mini

Posted by serenity9260 On 15:57 1 comment

Bunyi macam tak boleh kan?Tapi memang tak boleh pon,saje kasi best citer ni. Tak boleh tengok secara online tapi kita boleh download video2 di youtube tu pakai opera mini. Macam aku cakap sebelum ni internet speed die tengok area kan?skang area 3g melambak derr.Video youtube yang 5 minit baru 10mb.Kalau 10 mb alahai,memang kejap sangat la download

Ni website die

Tubezen

Format yang dia sediakan(ni yang best ni)

Low Quality 3gp

Medium Quality 3gp

High Quality 3gp

Mp4 320 Quality

Mp4 480 Quality

Mp4 HD Quality

Mp3 High Quality

Banyak kan?Siap HD lagi tu.Tapi kalau handset korang tak support HD jangan ngade2 download HD. Kang penat je download pastu marah2 xdapat play. Download lagu dari youtube pon puas hati sebab Mp3 High Quality dia memang betul2 high la. Selamat mencuba

1 comments:

gune bolt blh lh...nk tgk youtube

Post a Comment