Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Tuesday, 28 June 2011

Hot Aje : Seorang Remaja China Menjual Dara Demi iPhone 4

Posted by serenity9260 On 17:28 8 comments

Ni perhiasan je
Makin lama makin murah harga maruah diri manusia ni demi mengejar dunia yang memang konfem kita akan mati satu hari nanti.Seorang remaja China tweet di Weibo(Twitter Chinese Version) menyatakan impiannya mahu memiliki iPhone4 kepada bapanya namun tidak dipenuhi.Dia turut menyatakan kerelaannya untuk tidur dengan seseorang demi memenuhi impiannya(mesti la kena bayar,ingat free ke!).Remaja yang berasal dari Guangdong ini turut menyatakan mahu menjual daranya supaya dia dapat membeli iPhone 4.

Tweetnya mendapat kecaman kerana harga dirinya tak sama dengan iPhone 4 atau apa2 harta duniawi ini.Ada juga yang menyatakan akaunnya dihack untuk memalukan dirinya.


Berita asal klik di sini

Komen : Ada sape2 nak sedekahkan iPhone 4 kat dia sebelum terlambat?

8 comments:

aku ada sebijik..nanti aku dermalah kat dia

Murah je dara dia tu...dalam RM200 kot?
Made in China - mesti fake & murah bebenor...
Lebih baik beli Samsung Galaxy S 2 daripada iPhone yang glamer dan kuno tu....S 2 Lagi best & lagi canggih...

Kalau Dah Tak Tahan! Macam mana.... Ini lah Dunia Dunia. semuanya nak pentingkan harta benda....!

ok la 2 dr bg free kt bf pyudah kne tggl...lg rugi...kah3...

btol jgk 2...saket dapat...malu dapat...rugi pun dapat...lansung xde harge...iisshhh3...huhuhuh

Post a Comment