Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Sunday, 17 July 2011

Cool Aje : Bangunan Pelik Dari Victor Enrich

Posted by serenity9260 On 18:15 1 comment

Kenal tak siapa Victor Enrich ni?Kalau kita biasa tengok banyak blog2 yang ada bangunan pelik2 tu,itulah hasil design dia.Banyak lagi bangunan pelik2 yang masih sedang dihasilkan walaupun dah banyak bangunan2 entah pape die buat tapi idea dia masih banyak lagi dalam mencipta bangunan2 macam ni(sumpah aku tengah puji dia ni!).Di bawah ada lagi gambar2 bangunan baru dan akan dibina.



Yang ni sumpah aku tak percaya dia boleh buat kalau aku tak tengok sendiri bangunan ni

Lebih banyak design di sini

Komen : Perghh!!

1 comments:

Tipu ehh...Tak cayer, tak cayer langsung!

Post a Comment