Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Thursday, 7 July 2011

Cool Aje : Basikal Berjalan Pertama Di Dunia(Apa Ni!!??)

Posted by serenity9260 On 19:30 2 comments


Rasanya aku pernah cakap dulu tak,kalau orang genius dan rajin bila bosan diorang buat apa?Tengok la ni apa yang diorang buat,basikal berjalan pertama di dunia atau nama yang diorang bagi, Panterragaffe.Sebenarnya cool tengok cara benda ni berjalan.Takyah ngada2 kayuh sampan dekat tasik bile dating,macam ni je da cukup.Hahahaha.Mungkin akan di renovate sikit untuk bagi dia nampak menarik.Apa pun,tahniah kepada yang berjaya mencipta basikal ni.Bak kata budak kecik dalam video ni,AMAZING!!



Ni video dia kalau nak tengok betapa coolnya benda ni



Komen : Erm,tapi segan la bawak jalan2 atas jalanraya.Dekat taman boleh la

2 comments:

ni apabenda punya transport ni?? anyway, benda ni cool dah menunjukkan diorg ni sah takde kerja!

@Irshadim

haha,taw xpe.ok memang ok tapi memang takde keja buat benda ni

Post a Comment