Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Thursday, 14 July 2011

Cool Aje : Batmobile Yang Sebenar(Video)

Posted by serenity9260 On 18:07 No comments

Post aku yang lama aku pernah tunjuk tentang batmobile ni.Masa tu mungkin ramai tak percaya dengan kuasa yang ada pada kereta ni sebab takde video.Tapi lepas ada video ni pun mungkin korang susah nak percaya jugak sebab slow je dia bawak atas jalan raya.Saja aku post kan sebab ia mempunyai teknologi yang takde pada kereta2 lain.Luangkan sikit masa untuk tengok video ni,hehe







Ini penerangan tentang batmobile yang ada dekat video youtube ni

This is the only Batmobile created that makes fiction reality. It is powered by a military spec Boeing turboshaft engine driving the rear wheels through a semi automatic gearbox. It features a custom tube frame/monocoque chassis with fully independant suspension, disc brakes, and a sequential shifter. It runs on kerosene, diesel, or Jet fuel and has a power to weight ratio comparable to a Dodge Viper. The car is registered and insured for the road in the United States. Built in 2011 by Casey Putsch of Putsch Racing . com.

Komen : Video kereta ni bawak pergi race belum ada lagi.Kalau ada, nak jugak aku tengok berapa laju kereta ni

0 comments:

Post a Comment