Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Thursday, 7 July 2011

Cool Aje : Google Maps 5.7 Boleh DIgunakan Tanpa Internet(Offline) Untuk Android

Posted by serenity9260 On 19:53 3 comments

Ya,itu dia.Peta offline pertama Google,Google Map 5.7 untuk Android.Ini merupakan pembunuh terhebat GPS di mana apa yang perlu pemilik Android buat tiap2 hari ialah update Google Map dan boleh dibawa berjalan tanpa satelit atau pun wifi.Maknanya,bila GPS korang da expired,takyah bayar lagi dah,download je Google Map 5.7 ni dan bawak ke mana2 untuk memudahkan perjalanan korang(kalau GPS kena bayar la).Sangat detail dan mungkin sedetail GPS(kecuali takde suara seksi tu kot).Yup,takyah beli mesin GPS,hanya download saja,khas untuk pengguna Android




Komen : Canggih!

3 comments:

oh nak cubalah install...

@Raja Hussairis Raja Kamarol Ariffin
erm,x tgk la plak.cube raja search google map 5.7 for blackberry.rasanya semua handset blh kot,cuma belum keluar lagiasanya semua handset blh kot,cuma belum keluar lagi.sorry aa

Post a Comment