Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Tuesday, 5 July 2011

Cool Aje : Mojo iCuisine,Restoran Berkonsepkan Ipad(Video)

Posted by serenity9260 On 18:22 3 comments


Ha,nampak tak apa gambar yang aku letak ni?Giler smart,jangan main2,nak order pakai touchscreen,nak candle light pakai touchscreen,mood makan pakai touchscreen.Meja makan ni mampu mencari mood yang sesuai untuk para pelanggan berdasarkan makanan dan cara mereka ketika berada di meja makan.Ada wifi dekat meja tu sementara diorang tengah tunggu makanan(boleh la online kejap,game pun ada kot kalau tak silap).Korang pun boleh pilih apa bentuk alas meja yang korang nak bila hidangan sampai.Very cool,harap2 restoran ni maju nak mampos dan syarikat dia sampai kat Malaysia.Nak jugak try,brader!!

Nama restoran ni Mojo iCuisine,terletak di Taiwan



Komen : Wow,boleh tak buat satu kat Malaysia?Satu pun jadi la!!

3 comments:

wow.. this is awesome...

pppeerhhhhh.....restoran mcm nie pun ade ke ffuuhhh

agak2 meja ni kalis kuah tak??hehe

Post a Comment