Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 4 July 2011

Cool Aje : Motor Tentera Boss Hoss Yang Pertama

Posted by serenity9260 On 17:35 1 comment

Erm,ni motor Power Rangers ke Kamen Rider ni??Ada ammunition pack,ada machine guns,ada rocket launcher lagi tuh!!Cermin windshield motor ni pulak dikatakan mampu menghalang peluru .44 magnum,gempak!!Eddie Paul,stuntman Hollywood menyimpan semua koleksi motor2nya yang digunakan sewaktu penggambaran dan ini merupakan favouritenya.Dia juga pernah membawa motor ini ke 405 Freeway kawasan LAX di mana di situ merupakan kawasan ketenteraan.Askar2 di situ menunjukkan ibu jari pada dia.Dan untuk pengetahuan korang,walaupun aku kata dia ni stuntman,gattling gun dalam ni pakai peluru hidup dan cerita pasal windshield tu memang betul.Baca link bawah ni

Baddest Bossess Hossess

Komen : Yang pasal ninja glock tu memang patut korang kata tak betul pun,sorry la,hehe.Tapi yang ni real punya,tembak konfem mati

1 comments:

Post a Comment