Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 25 July 2011

Cool Aje : Pesta Peralatan Neon Glow In The Dark(Video)

Posted by serenity9260 On 18:11 No comments

Sebenarnya aku tataw apa nak tulis dekat tajuk ni sebab tataw istilah apa yang best untuk event mundo neon glow in the dark ni.Tapi aku rasa korang taw kan cat2 yang boleh glow in the dark tu.Ha,tu la yang diorang tengah buat ni.Memang cool!
Sebetulnya ini bukan pesta la cuma diorang sedang buat art diorang yang tersendiri macam mana diorang mengendalikan cat2 glow in the dark ni dengan cara tersendiri(aku panggil neon je la ek,panjang tol nak sebut glow in the dark ni).Batang plastik neon tu dikisarkan dan dituang semula kedalam cawan2 itu dan membuatkan seolah2 macam tengah ada disko kat dalam bilik gelap ni.Yang tak menahannya,mereka sempat menyemburkan batang2 neon yang dikisarkan ni ke dinding sebelum ia kering.Tengok video ni untuk tengok coolnya pesta ni(pesta ke)



Komen : Wallawei!!

0 comments:

Post a Comment