Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 4 July 2011

Cool Aje : Robot Samurai Jadi Waiter Restoran(Video)

Posted by serenity9260 On 16:59 2 comments



Yeah,dah dekat sikit da restoran idaman aku,restoran berkonsep anime Jepun kini di Bangkok,Thailand(dekat la jugak dari nak pegi Tokyo,waiter pon lawa,hehe).Cara nak order makanan pun best bro,order dekat touchscreen yang disediakan di meja dan robot2 ni akan mula buat kerja.Robot ni juga boleh menari untuk menghiburkan penonton mereka.Cool abes!!!




Nama restoran ni ialah Restoran Hajime di Bangkok,Thailand

Komen : Semoga aku mampu sampai ke sini

2 comments:

@Mr Darkmarshall
blog aku pn org da start men 1st second 3rd ke?terharunya aku,haha

Post a Comment