Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 18 July 2011

Gempak Aje : iPhone4 Yang Jatuh Setinggi 13500 Kaki

Posted by serenity9260 On 19:40 6 comments

Hahaha,ni la rupe iphone4 tu lepas jatuh.Entah macam mana,lelaki bernama Minnesotan Jarrod McKinney terlupa menyimpan iphonennya di tempat yang selamat sebelum melakukan terjunan dari udara setinggi 13500 kaki di udara.Apabila dia menjumpai iphonennya,dia sangkakan iphonenya sudah barai habis, namun apabila instructornya cuba menguji handset itu dengan call nombor dia,iphone mula bergetar.Dia berasa lega kerana semua fungsi iPhone4 nya masih berfungsi seperti GPS, pemain muzik, internet dan sebagainya masih berfungsi dengan baik.Cuma dia hanya perlu menukar skrin iPhone kerana barai yang sangat teruk.Tahniah kepada iPhone kerana berjaya menghasilkan handset yang tahan untuk semua orang.

Komen : Peh,barai!!!

6 comments:

lepas nie kalaw rasa2 nak campak2 phone bila gaduh dengan boyfriend.. kene pakai IPhone4 laa .. Tahan lasak walaupun dicampak ..heheh

nanti datang blog kami ya?

Kertas80gsm.blogspot.com

sumpah boleh guna lagi??

dasat dowh,,,aku ase butterfly aku ni hancor xhingt da..tp aku syg butterfly aku,,,

Tipu lah! Mati hidup balik aku tak cayer!
Tak caye le aku....Ini cuma iklan iPhone je lebih!
Kalau masuk dalam air laut pun mesti tak bleh pakai la, inikan pulak jatuh setinggi 13,500 kaki. Samalah macam dilenyek lori 10 tan tu!
Kalau korang tak percaya cuba suruh lori seberat 10 tan pi lenyek iPhone tu, mesti barai!
Entah2 iPhone tu cuma jatuh setinggi 13 kaki je tu....Usah nak didewa2 kan barang2 buatan Amerika penyokong Yahudi laknat tu...nanti kita yang kena jual/jajah....

Alamak, kenapa kau nie emo sangat,

bodo punya anon 2august. yg ko bodo sangat nak biarkan henpon ko kena lenyek lori pahal? cuba ko rendam nokia 3310 kat laut tgk idup lagi ke tak? bodo nak mampus. ko x nak sokong amerika tapi pakai jgak os microsoft windows baca blog. bodo sekali lagi.

Post a Comment