Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Tuesday, 19 July 2011

Gempak Aje : Pertandingan Menyalut Badan Dengan Lebah(Gambar)

Posted by serenity9260 On 21:37 No comments

 
Tengok la video2 orang putih ke,ripley ke,ape barang beb pakai suit nak letak lebah kat badan.Berlengging ar baru berani!!Takde video ar,kalau ada,baru nampak real sikit,hehe.Apa2 hal,2 orang China yang sedang bertanding untuk mencipta rekod ni memang da tak boleh pikir rekod lain dah nak dibuat,hehe.2 orang dari China ini ialah Wang Dalin(40 tahun) dan Lc Kongjiang(20 tahun) berjaya bertahan selama 60 minit!!Tahniah kerana masih hidup lagi selepas tu,hehe.Mereka cuma dibenarkan memakai goggle,seluar pendek dan nose plug sewaktu pertandingan




Artikel asal di sini

Komen : Terbaik la.Patut la pemburu madu tak pernah mati kena sengat lebah

0 comments:

Post a Comment