Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 9 July 2011

Giler Aje : The Garbage Men, Band Paling Unik

Posted by serenity9260 On 18:28 No comments

Hari ni kita layan muzik sikit. 4 orang anak muda dari Sarasota menggelarkan band mereka sebagai The Garbage Men. Mana diorang dapat nama The Garbage Men? Mereka menggunakan sampah dan alat2 terpakai untuk mencipta muzik seperti dulang,kotak,batang paip,kayu dan sebagainya.Wow,best ke diorang buat lagu pakai benda2 tu?Nak taw,korang tengok dan nilaikan sendiri.Idea giler,tapi surely gempak sebab mampu main dengan muka yang begitu tebal sekali di depan orang ramai!!

Ha,ni rupa2 bakat baru ni.Hebat tak diorang?Hehe






Komen : Yeah,tahniah kerana berani

0 comments:

Post a Comment