Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 4 July 2011

Giler Aje : Giler Punya Gelanggang Basketball!!

Posted by serenity9260 On 17:44 No comments

Giler tol siapa yang buat ni.Kalau memang buat atas bukit boleh terima lagi dia buat macam ni.Atas tanah lapang dan rata,dia tambah bukit dekat gelanggang ni,kononnya nak buat game ni lebih mencabar.Terbaik la siapa yang boleh main dekat sini.Gelanggang ni terletak di Occupational School Center Munich, Germany





Cuba tengok dekat link ni,katanya dibuat guna 3D(aku tak berapa paham sebenarnya,hehe)

Basketball Court






Komen : Korang la komen,hehe

0 comments:

Post a Comment