Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 9 July 2011

Giler Aje : iPhone Menjadi Peluru Slingshot!!(Video)

Posted by serenity9260 On 18:18 3 comments

Arghhh!!!Apa punya otak la dia ni.Tengok la para pembaca sekalian, ini le rupa orang yang tengah takde keje dan berkepuk duit dalam poket dia. 3 iPhone telah jahanam sewaktu dia sedang melakukan ujian ni. Tapi yang aku tak pahamnya ialah untuk apa ujian ni dijalankan?Walaupun iPhone ni diperbuat daripada Gorilla glass iaitu kaca yang tahan lasak,ia tetap bukan digunakan untuk ketenteraan!Nak testing pun,testing yang biasa2 je dah la brader.Orang lain jual badan lagi semata2 nak dapatkan iPhone,ko senang2 jahanamkan 3 biji macam tu je.Bagi la aku sebijik ke,pembaca2 blog ni sebijik ke(bodek,haha). Kalau korang nak taw macam mana jahanamnya iPhone ni dia buat,tengok sendiri video ni. Untuk pencinta iPhone,pikir baik2 nak tengok video ni kerana kekejaman dia terhadap iPhone ni sangat dasyat!!





3 comments:

kesian blog ko sunyi..haha~

@Edzharid
haha,agak la.xkesah pn sbnrnya

Memang patut iPhone4 murah ni dibuat peluru buat baling anjing menyalak ker...memang sesuai habis!

Post a Comment