Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Tuesday, 12 July 2011

Giler Aje : Lelaki Menyamar Sebagai Perempuan Dalam Facebook

Posted by serenity9260 On 18:45 No comments

Wow,dasyatnye citer ni.Si penyamar ini bernama James Dollins,berumur 42 tahun menyamar sebagai Kelly Redkin untuk melepaskan tekanan dengan bermain perasaan dengan para remaja lelaki(apa motif die lepaskan tekanan cmni tah!)
Menyamar sebagai Kelly Redkin,berusia 19 tahun dan menuntut di University Of Virginia, USA.Dia menggoda remaja lelaki dengan menghantar sms,memberi hadiah dan paling dahsyat,meminta gambar bogel lelaki2 tersebut(rasanya kat US normal kot benda ni).Kesilapan Dollins yang mengkantoikannya ialah dia menghantar hadiah ke rumah seorang remaja lelaki berusia 13 tahun.Apabila hadiah itu dibuka oleh ibunya,ia menimbulkan perasaan kurang senang padanya(macam mana boleh timbul tah).Ibu lelaki itu segera menghubungi polis dan akhirnya polis mendapati tiada pun perempuan bernama Kelly Redkin.Yang ada hanyalah lelaki James Dollins ni.

Untuk rekod Dollins,dia telah mulakan kerja ini sejak Oktober 2010 dan dituduh sebanyak 10 tuduhan atas kesalahan media elektronik dan sosial.Polis tidak mengetahui siapa perempuan yang ada di dalam Facebook Kelly Redkin.

Komen : Pergi usha tadi ada ke Kelly Redkin.Takde.Dah delete la tu ekk

0 comments:

Post a Comment