Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Friday, 8 July 2011

Info Aje : Bagaimana Sound Effect Transformer 3 Dihasilkan

Posted by serenity9260 On 19:47 No comments


Rasanya benda ni selalu tengok kot masa filem2 ni buat the making of.Takpe,aku post aje benda ni,sebab ia memang dibuat pada imaginasi yang tinggi.Walaupun mungkin Transformer 3 antara Transformer yang paling tak masyuk sekali(orang kata la),ia masih mempunyai aspek2 yang menkjubkan membuatkan ia tetap antara filem yang baik tahun ni.






SoundWorks Collection: The Sound of Transformers: Dark of the Moon from Michael Coleman on Vimeo.

Kalau tak dapat tengok video ni,boleh tengok dekat sini

Komen : Harap2 filem kat Malaysia mampu sampai kreativiti diorang macam ni,jangan asyik pikir blue je

0 comments:

Post a Comment