Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 16 July 2011

Info Aje : Lagu 6ixth Sense Tiru Lagu OP2 Gundam 00?

Posted by serenity9260 On 17:02 4 comments

Lagu Haruskah dari 6ixth Sense ni dah keluar tahun lepas dan isu ni mungkin da lama timbul kot.Lagunya mungkin menyamai lagu Ash Like Snow - The Brilliant Green.Ini diceritakan ikut kata2 orang yang komen dalam video Haruskah di Youtube.Aku tak boleh cam sangat sebab aku baru dengar dua2 lagu ni so,apa komen korang ekk??







Ini komen di Youtube dari video lagu Haruskah - 6ixth Sense

  • biarla lgu gundam ke ape ke jnji bez
  • sibijik gak... tpi paling kne time chorus tu...
  • sapa yg layan lagu ash like snow tu mesti layan Gundam 00.. sbb tu lagu OP2 dia..
  • muzik lagu ni memang serupa ngan lagu kumpulan jepun green brilliant ni la aku dah try dengar balik sama je tp versi jepun lagi best...knp 6ixth sense ambik muzik ni????
  • @sazuan90
    ya la aku rasa dia ambik muzik lagu ni sebab sama je muzik dia dari awal sampai akhir...
  • corus dia mcm lagu Green Brilliant - Ash Like Snow. haha


Bagi aku lah kan,mungkin tiru meniru ni mungkin boleh la dianggap perkara yang biasa.Susah sebenarnya nak jadi kreatif ni.Maklumlah,nak cipta benda yang orang tak buat lagi.Dunia ni da berapa lama dah manusia hidup,terlalu banyak benda baru yang dicipta sampai dah tak boleh nak buat benda yang baru lagi.Bukan tak boleh,susah.Tapi janganlah sebab ada pandangan macam ni korang rasa boleh pulak meniru ni.Ambik idea takpe,meniru bulat2 jangan la,banyak benda orang kata,hehe

Komen : Yang pasal Transformers tu kantoi habis!Ni tak nampak sangat,kira ok la,haha.

4 comments:

ala....besa la tu.....MCD pn org leh tiru...apa lg lagu cmni.....

apelaahh..
xtau nk kate ape

mungkin kebetulan jewk kot secara x sengaja...
jnji lgu niy bez....=)

@faezah roseman
dlu aku xsuke jgk la bnd tiru2 ni tp skang da bley trime,asalkan ada keaslian sket dan best,aku suke la,hehe

Post a Comment