Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Sunday, 10 July 2011

LOL Aje : Aktiviti2 Tentera Pada Waktu Lapang Yang Sebenarnya

Posted by serenity9260 On 17:17 5 comments

Korang ingat tentera ni ganas sangat ke?Kadang2 diorang pun nak jugak rasa macam mana zaman kanak2 ribena diorang tu.Yang atas ni baru sikit diorang punya terjal diorang ni.Nak tengok banyak lagi,tekan butang read more kat bawah ni.Enjoy!!
Ada pulak orang nak ikut cakap ko!!haha
Tengok betul2,pandai seyh diorang menyamar!!
Ini namanya pemalas!Roda kat depan tu kan ada
Apa ni brader?Takkan naik jet F-15 nak pakai manual lagi?

Hah,tengok!Ni baru la namanya jet pejuang halimunan!!

Aku rasa ni lebih dari bangang rasanya

Bapak besar tikus dekat kem askar!!Haha
Sorang main sniper,sorang main bino,macam2 la korang nih

Machine Gun dekat jet ni rosak,terpaksa la pakai mamat ni kejap

Komen : Komando Malaysia tengok ni mesti jeles

5 comments:

Cis...kurang asam punya sengal...
Tercabut gigi gak kalo gelak sengal neh...

@Anonymous
hahaha,ko nga bengang ke nga gelak ni brader??

hahaha..3rd pic..betol2 same dah dgn sofa!

Aku yang bukan komando pun jeles tengok gambar² 'cool' ni bro! ;D

Post a Comment