Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 2 July 2011

LOL Aje : Alahai,Transformers 3 Ciplak Idea The Island (2005)

Posted by serenity9260 On 16:29 8 comments

Alahai Michael Bay,kot ye pun takde bajet nak buat scene,jangan la sampai nampak sangat semuanya sama.Memang la 2 scene je,da ni je contoh yang ada.Mana taw kalau korang cek sendiri jumpa lagi banyak ke?Lagipun aku dengar orang kata ni Transformers paling tak best sekali antara tiga2 Transformers tu.Memang patot la kan?Hahahaha



Komen : Nasib baik belum tengok lagi.

8 comments:

bukan ke the island tu pun michael bay yg arahkan?

memang michael bay punya,tapi tayah la sampai ketara sangat scene dia.mcm xd idea jememang michael bay punya,tapi tayah la sampai ketara sangat scene dia.mcm xd idea je

aku rasa itu signature pengarah kot..director ober-si memg biasa buat signature2 ni.

tak best? Transformer 3 paling best

@Anonymous
orang citer la der.aku pn br abes download ni ha.hehe

xdla ketara sgt nampak sm scene tu..ape2 pon Transformer 3 mmg paling hebat...post ni cam nak kutuk filem transformer jer...:-(

@NaziaNaz
haha,tak kutuk pn la,just bg pandangan dan contoh je.masa buat post ni pn l0m tgk transformer ag sbnrnya.ada blog feymes yg kate xbez masa tls post ni,tu terikut skali.tp lpas tgk,blh tahan la

biasa la tu micheal bay. nk jmatkan kos..filem nie kan bnyak letup2 pastu kereta bnyak rosak..so nk kurang kos bnda2 mcm tu jew la..

Post a Comment