Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 4 July 2011

Pelik Aje : Anak Jerung Mata Satu

Posted by serenity9260 On 16:46 No comments


Arghh,apa makin banyak benda mata satu ni??!!Agak takut gak la,lepas tu pikir kan ni pulak anak jerung,lagi la ngeri agaknya.Takpe2,anak jerung je,bukan dajal pun.







Nasib la anak jerung ni da mati.Tapi,kalau kita biasa tengok kes2 makhluk mata satu ni,idup dia mesti tak lama,ekk??Kejap je idop,pastu dah mati dah.Mengikut sumber,anak ikan jenis bull shark ini dikeluarkan daripada bangkai ibunya yang ditangkap.Seorang pengkaji bernama Felipe Galvan Magana.Ikan ini juga mendapat gelaran dari rancangan Montauk Monster's  iaitu "Most Horrifyingly Cuddly Creature The Ocean Regurgitated".

Komen : Apa la omputeh ni,ikan ni da mati pun nak bagi gelaran gak ke??

0 comments:

Post a Comment