Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Thursday, 7 July 2011

Pelik Aje : Lens DSLR Untuk iPhone

Posted by serenity9260 On 19:41 No comments



Nampaknya iPhone taknak mengalah dan still nak mencapub apabila menambah satu lagi extension baru untuk iPhone,iaitu Lens DSLR untuk iPhone. Untuk idea,not bad.Tapi design dan kelecehan nak guna,bad!Extension perlu dipegang sewaktu nak mengambil gambar,peh lenguh la kalau macam tu.Kalau ada stand ok la kot.Nasib baik da keluar stand dia.Setakat ni, lens yang ada ialah Canon EOS dan Nikon SLR.Pada peminat2 iPhone,cepat la dapatkan benda ni,hahaha

Komen : Apa-apa je lah iPhone

0 comments:

Post a Comment