Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Monday, 18 July 2011

Saje Saje : Bye Bye Nuffnang, Hello Smowtion

Posted by serenity9260 On 20:07 No comments

Monetize your site!


Setelah menunggu lebih kurang 2 minggu aku tengok balance Nuffnang aku still kosong membuatkan aku mula rasa menyampah nak pakai nuffnang lagi(pengguna nuffnang jangan marah bila aku tulis post ni,aku memang tengah emo ni).Konon pakai buffered earnings,macam gempak sangat le pulak.Syarikat2 lain boleh je pakai campaign CPM,CPC dan CPA,untung je diorang tu.Konon banyak aktiviti buat untuk mendekatkan hubungan nuffnang dengan blogger.Bila aku ada baca blog kata Nuffnang sekarang cuma bayar blogger otai dan menggunakan teknik buffered earnings diorang yang mengarut tu,aku da mula tawar hati.Glitterati member?Ada blog dapat traffic 10000 impressions tiap2 hari,glitterati,hujung bulan dapat berapa je,sebab dia tak banyak join aktiviti nuffnang dan dia cuma orang baru.

Setakat nak manjakan orang yang setia dengan kau,baik aku keluar je la.Aku tak suka buat kerja dengan orang yang pilih kasih ni.Biar la sikit aku dapat daripada advertlets dengan smowtion janji puas hati

Kepada pengguna dan peminat nuffnang,minta maaf banyak2 la kalau entri ni mengguris hati korang tapi aku memang dah tak tahan.Sorry to say la.






Komen : Sorry nuffnang

0 comments:

Post a Comment