Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 9 July 2011

Seram Aje : 8 Bandar Hantu Untuk Pelancongan Di Eropah

Posted by serenity9260 On 19:01 7 comments


Alamak aih,first time untuk label seram aje. Tengok la bandar dekat atas ni.Fuhh!!Member tiup korang punya tengkuk pun da seram agaknya ni(poyo je ni,haha).Pada korang yang nak pergi Eropah,suka pergi Eropah,duduk di Eropah,mimpi pergi Eropah dan sebagainya,jangan asyik pikir pergi London dengan Paris je.Cuba rasa sikit keunikan berada di bandar hantu Eropah ni.Jangan risau la,ada pemandu pelancong punya.Korang dibenarkan untuk tinggal di rumah yang disediakan di sini ataupun hotel2 yang berhampiran.Yang dekat atas ni,bandar paling mencabar sekali, Bandar Balestrino,Itali.
Turut disediakan bandar2 yang lain seperti Pompei,Chernobyl(dah boleh masuk rupanya Chernobyl ni),Tyneham,Oradur-sur-glane,Imber,Pyramiden,Craco,

Chernobyl,Ukraine.Antara bandar yang famous dengan tragedi nukelarnya

Craco,Itali.Ditinggalkan kerana tragedi gempa bumi suatu masa dahulu

Imber,Wittshire,UK.

Oradur-sur-glance,Perancis

Pompei,Itali.Tak silap aku bandar ni yang ada mat gay tu ekk?Hehe

Pyramiden,Norway

Tyneham,Dorset,England


Artikel asal di sini

Komen : Agak mencabar ekk.Sape nak pergi?Boleh join?Hehe

7 comments:

nampak cam sesuai je untuk aku lari kalau merajuk ngan bini aku ... heh heh heh

To : Raja Hussairis Raja Kamarol Ariffin :
Uncle Seekers tu kaki penipu ko nak layan?
Nanti ko pun dia kelentong sekali....
Sampaikan bekas Permaisuri Agong pun dia nak try..ha ha ha

jom2 kite g.sape2 sudi wat trip ke sane?ehe

@HARITH ISKANDAR
ada rezeki kite pegi ramai2,hahaha

tak seram pon. nampak catik ade la.

paling aku tak nak pegi Chernoybl tu...msh ade sisa2 radioaktif tuh...huhu

Post a Comment