Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 20 August 2011

Cool Aje : Antara Gambar Long Exposure Terbaik(17 Gambar)

Posted by serenity9260 On 18:04 No comments

Sebenarnya ada 35 tapi aku akan tunjukkan 17 favourite aku. Kalau nak saki bakinya, boleh pergi kat sini .
Aku tak faham apa yang dia kata long exposure tapi berdasarkan apa yang aku baca dekat Wikipedia, ia menggunakan skill memanjangkan waktu shutter speed kamera itu. Erm, serius aku tak pandai fotografi ni. Siapa2 yang power, mungkin boleh tolong guide. Tapi gambar2 ni memang awesome!!Kalau gambar ni betul la diorang ambik secara ori dan takde edit2 langsung.(ye ke tak edit)












Ni tutorial dia buat gambar long exposure.

Komen : Rasa macam nak belajar pulak

0 comments:

Post a Comment