Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Saturday, 6 August 2011

Cool Aje : Kereta Control Mario Kart

Posted by serenity9260 On 18:23 No comments

Aku masih ingat masa zaman sekolah rendah dulu macam mana tiba2 boleh main pulak game ni,padahal tak minat pun game Mario ni.Main Mario Kart 64 dekat Project 64 memang best sebab boleh wat dajal kat kereta orang lain,haha,terutamanya bila pakai bom cengerang kura2 ni,memang terbaik.Dan sekarang, mereka boleh dimain di dalam dunia realiti untuk membedal kereta2 mario yang lain,haha




Komen : Nak main

0 comments:

Post a Comment