Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Tuesday, 2 August 2011

LOL Aje : Bila Datuk Bandar Marah Orang Parking Kereta Tak Betul(Video)

Posted by serenity9260 On 18:54 1 comment

Bila korang tengok kereta2 mewah ni parking ikut suke ati mak bapak dia je,macam polis takut nak saman die atau tak heran dengan saman parking tu,agak2 rasa menyirap tak?Kalau menyirap apa tindakan korang?Dok diam je ekk?Kita ni pun sape le nak marah orang2 kaya duit tebal macam kamus dewan tu ekk?Kalau korang ada Datuk Bandar yang berani ni,korang patut rasa beruntung sangat2 sebab puas ati korang tengok muka frust menonggeng orang2 kaya tu biler kereta2 mewah nak mampos diorang tu jahanam kena lanyak dengan kereta kebal Datuk Bandar ni.Kereta ni dibeli khas oleh Datuk Bandar Vilnius di Bandar A.Zuokas, Lithuania untuk menghukum orang2 yang berlagak ni.



Komen : Best giler hari2 boleh tengok muke frust menonggeng orang2 berlagak ni,haha

1 comments:

padan muka ia...ingat kaya suka ati je bole uat...

Post a Comment