Here we hate artist gossiping but love technology gossiping!

Terbaik Serantau

Wednesday, 1 February 2012

Cool Aje : Tablet Pertama Linux

Posted by serenity9260 On 05:58 1 comment


Nampaknya Linux pun nak cuba buat smartphone diorang sendiri dengan cubaan pertama mencipta tablet Linux yang diberi nama Spark.Mendapat sambutan yang baik daripada internet mungkin satu berita baik untuk Linux meneruskan legasi mereka sebagai pembina OS percuma yang terkenal di dunia.Aku sebenarnya tak taw apa yang power tentang Linux ni dan tak berani nak try sebab takde game yang dalam requirement dia ada tulis Linux,hehe
artikel asal

1 comments:

Nice and quite informative post. I really look forward to your other posts.
MSI Laptops

Post a Comment